18
jul
2011

Eindelijk, glasvezel!

Door Jeroen Breg op 18 jul 2011, laatst gewijzigd op 19 jul 2011 00:32

Vorig jaar juni heb ik me al ingeschreven, maar vorige week was het dan eindelijk zover: m'n glasvezelverbinding werkt! Met een nette 30 Megabit per seconde (zo'n 3MB/s, zowel up- als download) hangt m'n server vanaf nu aan het web, dus ook deze website. Voor mij een goede reden om m'n site actiever te gaan gebruiken voor foto's en berichten, hopelijk ook wat interactiever met sociale media.

Ter gelegenheid hiervan heb ik de afgelopen week ook nog een hoop veranderingen aangebracht aan m'n site, o.a. een nieuwe interface om foto's te bekijken. Deze is een stuk meer naar m'n zin dan de oude ColorBox, welke nog door middel van een iframe werd ingeladen. Daarnaast heb ik nog talloze dingen verbeterd en/of veranderd, zo'n projectje is nooit af natuurlijk :-)

Commentaar toevoegen

Laatste Blogs