19
sep
2012

Afgestudeerd, en toen...

Door Jeroen Breg op 19 sep 2012

In juli 2012 was het eindelijk zover; ik heb m'n Master Economics & ICT afgerond! Vanaf nu ben ik dus Master of Science :-) M'n scriptie ging over data-integratie in asset management, kortweg over welke data er beschikbaar is bij het beheren en onderhouden van productiemiddelen (asset management), welke partijen daarbij betrokken zijn en welke data wenselijk of vereist is in dit proces. Tijdens m'n scriptie ben ik in contact gekomen met NedTrain en Evides, waar ik de zoektocht naar een baan ben begonnen!

Naast solliciteren houd ik me ook bezig met wat andere projecten, o.a. de vernieuwing van Radioguide.fm (migratie naar CakePHP 2.2), Korfbalwereld.nl en nog wat andere websites. Door de ontwikkeling van verschillende websites rond hetzelfde framework staat ook de ontwikkeling van eerdere projecten niet stil, zo zal ook aan deze website nog het een en ander veranderen, zij het vooral onder de motorkap.

Commentaar toevoegen

Laatste Blogs